Buscar
  • pb.anguera

Pep Marí: "Ser només pares"

Ens complau informar-vos que el proper divendres dia 30 de Novembre iniciem al local de la Penya el cicle de conferències /col·loqui que organitzarem al llarg de la temporada. Serà a dos quarts de vuit del vespre, i aquesta primera jornada que portarà per títol “ Ser només pares” serà impartida pel Pep Marí.


Pep Marí porta mès de 30 anys treballant amb esportistes al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. És llicenciat en psicologia per la UAB i Màster en Psicologia de l’esport. A més a més, té una llarga trajectòria als mitjans comunicació, és col·laborador habitual a la premsa escrita i a la radio, on participa com a col·laborador en programes com el Món a Rac1 de Jordi Basté. A la seva bibliografia destaquen títols com “ Aprender de los campeones” o “Liderar equipos comprometidos”, “La felicidad no es el objetivo”, o el més recent “Ser només pares”.


“ A partir del moment en que els pares exerceixen altres rols, diferents als de pares i de mares, i es posen a fer d’entrenadors, d’àrbitres, de representants o de directius, l’esport deixa de ser una de les millors escoles per a la vida que coneixo”. ( Pep Marí, Girona 1964).


Amb aquesta sentència tant contundent i reptadora, el Pep ens convidarà a reflexionar, fent que des del Club puguem treballar també en la formació dels nens no només com a futbolistes sinó també com a persones.

Us esperem a la Penya divendres dia 30 a les 19’30h.

56 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo