Buscar
  • pb.anguera

La Penya tanca un acord amb 'DecoaSports'

Actualizado: 26 nov 2018La Junta Directiva presentarà l’acord en una reunió informativa que tindrà lloc el pròxim divendres 18 de maig a les 18:30h a la Seu Social del club. D’aquesta manera la Directiva posa en marxa l’onzè punt del seu programa, en el qual es comprometien a donar un futur més enllà de la Penya.


Gràcies a aquest acord, els jugadors (d’11 a 22 anys) tindran l’oportunitat de participar en els programes que ofereix la companyia juntament amb les universitats més prestigioses del món. DecoaSports té 24 anys d’experiència a nivell mundial que li permeten oferir programes acadèmics d’un alt nivell d’exigència i programes esportius a mesura per estudiants de tots els nivells, en les millors universitats americanes.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és desenvolupar aptituds que contribueixin a la consecució d’una formació que pugui garantir un món ple d’oportunitats acadèmic-esportives pels nostres jugadors.


Tots els socis interessats, en qualsevol dels programes oferts, podran realitzar reunions personals a les instal·lacions del nostre club. Només hauran de comunicar el seu interès i, acte seguit, un membre de DecoaSports es posarà en contacte, concretant una entrevista personal per realitzar una prova d’anglès i una d’esportiva sense importar el nivell de l’aspirant.

Programes oferts:

· Servei de Beques Esportives i Acadèmiques en Universitats nortamericanes. Per a tots els nivells.

· Programes exclusius d’estiu en universitats de Califòrnia

· Programes pre-universitaris per a la preparació d’exàmens de TOEFL, SAT i GED.

· Any Acadèmic, E.S.O i Batxiller (convalidat al sistema espanyol).

· Visites organitzades a universitats per a esportistes.


Departament de Comunicació

Més Informació:

933 21 24 01

penya@pbanguera.cat

127 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo