top of page
Buscar
  • Foto del escritorpb.anguera

LA PENYA INAUGURA EL NOU LOCAL SOCIAL


El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha assistit avui a la inauguració del nou local social de la Penya Barcelonista Anguera, situat al Carrer Còrsega–Viladomat de Barcelona, que amb l’ampliació de 80 m2 a 250 m2 i les noves i modernes instal·lacions vol donar un millor servei als membres de la penya i els jugadors del club que porta el mateix nom.

20/10/2014 22:10


L’acte ha començat amb un col·loqui al voltant de la figura de Papi Anguera, que va ser l’encarregat de material del primer equip del Barça durant més de 30 anys, a més de ser com un pare per a molts cracks blaugrana com ara Maradona i Cruyff, i sobre l’actualitat del FC Barcelona. Hi ha participat Carles Rexach, Pere Valentí Mora, Josep Maria Minguella, Quique Guasch i el directiu del club Toni Freixa, així com Txema Corbella, encarregat de material del primer equip blaugrana fins l’any passat.


A continuació, ha tingut lloc l’acte oficial d’inauguració amb la presència del president de la Penya, Lluís Monràs; el vicepresident del Barça, Jordi Cardoner; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Juanjo Isern; el regidor de l'Eixample Gerard Ardanuy; el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, i el senador i patró de la Fundació del Barça, Josep Maldonado, entre d’altres. Ivan Tibau ha signat el llibre d’honor de la penya.

Amb la nova seu, la Penya Barcelonista Anguera, nascuda el 1957 amb l’objectiu fundacional de fomentar l’esport i formar persones a través del futbol, es planteja organitzar noves activitats com ara conferències, col·loquis, clínics i cursos diversos al voltant de l’actualitat barcelonista i el futur del club.


La Penya Anguera, la primera penya barcelonista a inscriure’s com a tal, va ser pionera, i és una de les 20 que a banda de realitzar activitats socials es dedica al futbol formatiu. Avui, compta amb més de 320 jugadors i 25 equips de futbol base en totes les categories des de l’Escola de Futbol fins als juvenils federats. Enguany, per primera vegada en la seva història també ha creat una secció de futbol sala amb un equip sènior femení i un masculí. En el futur, vol crear més equips de futbol 7 i 11 i de futbol sala.

385 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page