top of page

LA PENYA

La Penya Barcelonista Anguera fou fundada el 1957 en honor de Francesc Papi Anguera, que treballà tota la seva vida al servei del Futbol Club Barcelona. Durant els seus primers vint-i-cinc anys tingué Domingo Bernat Ruiz com a president, mentre que Anguera en fou nomenat president d’honor. L’equip sènior assolí la categoria territorial preferent, i la temporada 2012-2013 jugà a segona catalana. Disputa els seus partits al camp de l’Escola Industrial i actualment té uns 350 jugadors de futbol en una trentena d’equips, que inclouen les disciplines de futbol 7, futbol 11 i futbol sala femení. Compta amb un equip d’uns 60 tècnics, 1 fisioterapeuta i la col·laboració de pares i mares com a delegats dels equips.

 

 

 

 
 
 
 
 
Activitats

 

També realitza activitats de caire social per als socis i jugadors dels equips com la retransmissió dels partits del FCBarcelona en pantalla gegant a la seu social del club, el sorteig setmanal d’entrades per assistir als partits del primer equip del FCBarcelona al Camp Nou i les conferències i xerrades de caràcter esportiut i formatiu, obertes a tots els socis i jugadors.

Accions solidàries

 

La Penya Anguera col·labora en diverses accions solidàries al llarg de l’any. Les principals són la recollida de joguines per als nens de l’Hospital de Nens de Barcelona i la recollida de roba i altre material per a l’Associació Mujeres de Burkina.

 

Carnet de Soci

 

El carnet de penyista dóna la possibilitat que els jugadors assisteixin als partits del FCBarcelona B al Miniestadi i als partits de futbol sala del FCBarcelona al Palau Blaugrana.

CCQUJzZWEAATaAc.jpg
DW3-kifXUAA2We0.jpg-large.jpg
7db804bcbdc99731a2d432435f99597b-jugador
1727fa83a5bf53593dd2fa66af520bb9-el-juga
bottom of page